【3套试卷】上海长岛中学小升初第一次模拟考试英语试题 小学英语升初中试题_教学资源|题库|学习文库-「普洱教育」

主页 > 初中 > 初二 > 正文

【3套试卷】上海长岛中学小升初第一次模拟考试英语试题 小学英语升初中试题

教学资源|题库|学习文库-「普洱教育」来源: https://www.puerjy.cn 2020-02-07 03:55初二 320976 ℃
小学英语升初中试题
2019六年级下册英语期末考试试题 小升初刷题演练(六) 一、听录音,选择你所听到的句子中含有的单词。 at the traffic lights. We must ________ and ________. hope that all her ________ (friends/classmates) will come together. 3.听录音,选出正确的答语( ) A. Yes,she is. B. Yes,he is. 4.听录音,选择你所听到的句子( ) A. We have some candy. B. What do you have? C. I have some orange juice. 5.根据录音,选出正确的图片( ) A. B. C. 6.选出所听内容的正确翻译。 A. 你好,Jianmin。
B. 你好,Janet。
7.听录音,选出正确的答语( ) A. Yes, I did. B. Yes, we are. C. No, I'm not. 二、听录音 8.听短文,判断正误

(1)There is a pencil, a rubber and some books on the teacher's desk.

(2)The teacher's desk is hard.

(3)The pencil is hick.

(4)The rubber is hard.

(5)Lily likes playing the guitar. 9.根据听到的对话和问题,选出正确的答案( ) A. Eddie's. B. Alice's. C. Kitty's. 10.听录音,判断下列句子正误

(1)Chen Jie is going to Shanghai tomorrow.

(2)Chen Jie is going to visit her uncle.

(3)Chen Jie cleaned her bedroom in the afternoon.

(4)Chen Jie bought a book about Shanghai because she wanted to know more about it.

(5)Chen Jie was very happy today. 11.—What's the weather like in New York? —It's rainy. That's ________ (cold/cool)。 words does Lingling not write on the cards? A. is tall? B. C. A. Peter. B. Jim. C. Kitty. 14.填入正确的数字

(1)________ books

(2)________ eyes

(3)________ rulers

(4)________ mouth

(5)________ oranges

(6)________ pears 15. 16.听录音,选出与所听内容相符的图片( ) A. B. 三、听录音,将小朋友们的爱好所对应的序号填入表中相应的格子内。 17.—What does the boy want? — . A. Noodles and water B. Rice C. Fast food 四、听录音,根据故事内容的先后顺序用数字给下列图片排序。 18.根据听到的短文,判断正误

(1)This is my sister's room.

(2)Her room is big.

(3)I can see a big desk in the room.

(4)There are three pencils and a book on the desk.

(5)The pencil is pink and the ruler is pink, too.

(6)The rubbers are green and blue. 五、听录音,判断下列句子与所听内容是否相符。 19.听短文,判断正误

(1)This is an animal.

(2)The dog is thin.

(3)Its tail is long.

(4)It has four legs.

(5)It likes to play with the yellow ball. 六、Lee收到4个笔友Julie,Max,Annie,James的来信,他准备送给他们每人一份礼物。
20.选出所缺单词 I'm Chen Jie. I have a new schoolbag. Look。
It's very ________(nice/big). I can put ________(some/many)books in it. It's black and ________(red/white). What's in it? Oh, there is an English book, a ________(maths/storybook)book, ________(two/three)notebooks and a blue pencil box in it. 七、选择正确答案, 21.—Where is the tree? —_____ A. It is in the house B. It is near the house C. It is on the house 22.—______is your photo? —It's on the wall. A. What B. When C. Where 23.—How many legs do you have? —_________________ A. Two B. Three C. Five Planting Day is in in China. A. summer B. spring C. winter you cross the road, look ________ first. A. right B. left C. down is my ___________. A. sister B. son C. mother 27.—Can I help you? — A. Goodbye. B. Yes,please. C. Me too. is . A. cook B. cooks C. cooking , you've got a headache, _______ some medicine, please. A. take B. taking C. Take look __________. You should have some water. A. tired B. thirsty C. hungry 八、情景交际,补全对话. 31.—Are these hens? —________ 九、阅读,判断正误 32.阅读短文,判断正误 My name is Lingling. My friends (朋友) are peter and Mingming. Peter likes pears but he doesn't like lemons. Mingming likes bananas. I like mangos and oranges. Peter, Mingming and I don't like apples.

(1)Peter likes pears.

(2)Mingming likes mangos.

(3)Lingling likes mangos and oranges.

(4)Lingling doesn't like apples.

(5)Peter likes lemons and apples. 十、阅读短文,在Lily的备忘录上填写相应的节日名称 33.判断下列句子与短文意思是否相同 Our body rests while we sleep. Our body grows most while we are asleep. Children who are tired usually need more sleep. We can get at our lessons better, after we have had plenty of rest. Boys and girls who are eight or nine years old need ten hours of sleep every night. If we do not get enough fresh air, we will feel tired when we wake up. While in bed we must not cover our heads. Our lungs (肺) need to get enough fresh air. If we open our windows at night, we can have plenty of fresh air. Cool air is better than warm air.

(1)Our body grows most while we are eating.

(2)Too much sleep makes us unhappy.

(3)Our body doesn't need plenty of air when we sleep.

(4)Cool air is better than warm air.

(5)When children are tired, they need to go to bed for rest. 十一、阅读理解 34.阅读短文判断,判断正误。 It is sunny today. Danny can ride his bicycle in the park. The bicycle is new. It is his birthday's present. Alice likes flying her kite in the park, too. The kite is yellow and blue. It's high in the sky. Their dog, Sam is brown. It is chasing the kite. They feel happy.

(1)It is sunny today.

(2)Alice likes riding a bicycle.

(3)Danny likes riding a bicycle outside.

(4)The bicycle is new.

(5)The kite red.

(6)Sam is a boy. 十二、书面表达 35.看图,根据图片内容和单词提示,用至少50个单词编写故事。 参考答案 一、听录音,选择你所听到的句子中含有的单词。 1. stop;wait 2. classmates 3. A 4. C 5. C 6. A 7. A 二、听录音,选择正确的图片。 8.

(1)正确

(2)正确

(3)错误

(4)错误

(5)错误 9. B 10.

(1)错误

(2)正确

(3)错误

(4)正确

(5)正确 11. cold 12. B 13. A 14.

(1)nine

(2)two

(3)six

(4)one

(5)eight

(6)four 15. 正确 16. A 三、听录音,将小朋友们的爱好所对应的序号填入表中相应的格子内。 17. A 四、听录音,根据故事内容的先后顺序用数字给下列图片排序。 18.

(1)正确

(2)错误

(3)错误

(4)错误

(5)错误

(6)错误 五、听录音,判断下列句子与所听内容是否相符。 19.

(1)正确

(2)错误

(3)错误

(4)正确

(5)错误 六、Lee收到4个笔友Julie,Max,Annie,James的来信,他准备送给他们每人一份礼物。 20. big;many;white;maths;two 七、选择正确答案, 21. B 22. C 23. A 24. B 25. B 26. B 27. B 28. C 29. A 30. B 八、情景交际,补全对话. 31. Yes, they are. 九、阅读,判断正误。 32.

(1)正确

(2)错误

(3)正确

(4)正确

(5)错误 十、阅读短文,在Lily的备忘录上填写相应的节日名称。 33.

(1)错误

(2)正确

(3)错误

(4)正确

(5)正确 十一、阅读理解 34.

(1)正确

(2)错误

(3)正确

(4)正确

(5)错误

(6)错误 十二、书面表达 35. One day, a crow obtained a piece of meat. Then he started to enjoy his delicious meal. A fox saw it. To eat that piece of meat, the fox had a good idea. "You have a beautiful voice. Could you sing a song for me?" he said to the cow. The crow sang a song happily. At this time, the meat fell to the ground. Finally the fox got the meat. "You are really a silly bird。" he laughed at the crow. 2019六年级下册英语期末考试试题 小升初刷题演练
(六) 一、听录音,选择你所听到的句子中含有的单词。 at the traffic lights. We must ________ and ________. hope that all her ________ (friends/classmates) will come together. 3.听录音,选出正确的答语( ) A. Yes,she is. B. Yes,he is. 4.听录音,选择你所听到的句子( ) A. We have some candy. B. What do you have? C. I have some orange juice. 5.根据录音,选出正确的图片( ) A. B. C. 6.选出所听内容的正确翻译。 A. 你好,Jianmin。
B. 你好,Janet。
7.听录音,选出正确的答语( ) A. Yes, I did. B. Yes, we are. C. No, I'm not. 二、听录音 8.听短文,判断正误

(1)There is a pencil, a rubber and some books on the teacher's desk.

(2)The teacher's desk is hard.

(3)The pencil is hick.

(4)The rubber is hard.

(5)Lily likes playing the guitar. 9.根据听到的对话和问题,选出正确的答案( ) A. Eddie's. B. Alice's. C. Kitty's. 10.听录音,判断下列句子正误

(1)Chen Jie is going to Shanghai tomorrow.

(2)Chen Jie is going to visit her uncle.

(3)Chen Jie cleaned her bedroom in the afternoon.

(4)Chen Jie bought a book about Shanghai because she wanted to know more about it.

(5)Chen Jie was very happy today. 11.—What's the weather like in New York? —It's rainy. That's ________ (cold/cool)。 words does Lingling not write on the cards? A. B. is tall? A. Peter. B. Jim. 14.填入正确的数字

(1)________ books

(2)________ eyes

(3)________ rulers

(4)________ mouth

(5)________ oranges

(6)________ pears 15. 16.听录音,选出与所听内容相符的图片( ) C. C. Kitty. A. B. 三、听录音,将小朋友们的爱好所对应的序号填入表中相应的格子内。 17.—What does the boy want? — . A. Noodles and water B. Rice C. Fast food 四、听录音,根据故事内容的先后顺序用数字给下列图片排序。
18.根据听到的短文,判断正误

(1)This is my sister's room.

(2)Her room is big.

(3)I can see a big desk in the room.

(4)There are three pencils and a book on the desk.

(5)The pencil is pink and the ruler is pink, too.

(6)The rubbers are green and blue. 五、听录音,判断下列句子与所听内容是否相符。 19.听短文,判断正误

(1)This is an animal.

(2)The dog is thin.

(3)Its tail is long.

(4)It has four legs.

(5)It likes to play with the yellow ball. 六、Lee收到4个笔友Julie,Max,Annie,James的来信,他准备送给他们每人一份礼物。
20.选出所缺单词 I'm Chen Jie. I have a new schoolbag. Look。 It's very ________(nice/big). I can put ________(some/many)books in it. It's black and ________(red/white). What's in it? Oh, there is an English book, a ________(maths/storybook)book, ________(two/three)notebooks and a blue pencil box in it. 七、选择正确答案, 21.—Where is the tree? —_____ A. It is in the house B. It is near the house C. It is on the house 22.—______is your photo? —It's on the wall. A. What B. When C. Where 23.—How many legs do you have? —_________________ A. Two B. Three C. Five Planting Day is in in China. A. summer B. spring C. winter you cross the road, look ________ first. A. right B. left C. down is my ___________. A. sister B. son C. mother 27.—Can I help you? — A. Goodbye. B. Yes,please. C. Me too. is . A. cook B. cooks C. cooking , you've got a headache, _______ some medicine, please. A. take B. taking C. Take look __________. You should have some water. A. tired B. thirsty C. hungry 八、情景交际,补全对话. 31.—Are these hens? —________ 九、阅读,判断正误 32.阅读短文,判断正误 My name is Lingling. My friends (朋友) are peter and Mingming. Peter likes pears but he doesn't like lemons. Mingming likes bananas. I like mangos and oranges. Peter, Mingming and I don't like apples.

(1)Peter likes pears.

(2)Mingming likes mangos.

(3)Lingling likes mangos and oranges.

(4)Lingling doesn't like apples.

(5)Peter likes lemons and apples. 十、阅读短文,在Lily的备忘录上填写相应的节日名称 33.判断下列句子与短文意思是否相同 Our body rests while we sleep. Our body grows most while we are asleep. Children who are tired usually need more sleep. We can get at our lessons better, after we have had plenty of rest. Boys and girls who are eight or nine years old need ten hours of sleep every night. If we do not get enough fresh air, we will feel tired when we wake up. While in bed we must not cover our heads. Our lungs (肺) need to get enough fresh air. If we open our windows at night, we can have plenty of fresh air. Cool air is better than warm air.

(1)Our body grows most while we are eating.

(2)Too much sleep makes us unhappy.

(3)Our body doesn't need plenty of air when we sleep.

(4)Cool air is better than warm air.

(5)When children are tired, they need to go to bed for rest. 十一、阅读理解 34.阅读短文判断,判断正误。
It is sunny today. Danny can ride his bicycle in the park. The bicycle is new. It is his birthday's present. Alice likes flying her kite in the park, too. The kite is yellow and blue. It's high in the sky. Their dog, Sam is brown. It is chasing the kite. They feel happy.

(1)It is sunny today.

(2)Alice likes riding a bicycle.

(3)Danny likes riding a bicycle outside.

(4)The bicycle is new.

(5)The kite red.

(6)Sam is a boy. 十二、书面表达 35.看图,根据图片内容和单词提示,用至少50个单词编写故事。 参考答案 一、听录音,选择你所听到的句子中含有的单词。 1. stop;wait 2. classmates 3. A 4. C 5. C 6. A 7. A 二、听录音,选择正确的图片。 8.

(1)正确

(2)正确

(3)错误

(4)错误

(5)错误 9. B 10.

(1)错误

(2)正确

(3)错误

(4)正确

(5)正确 11. cold 12. B 13. A 14.

(1)nine

(2)two

(3)six

(4)one

(5)eight

(6)four 15. 正确 16. A 三、听录音,将小朋友们的爱好所对应的序号填入表中相应的格子内。
17. A 四、听录音,根据故事内容的先后顺序用数字给下列图片排序。 18.

(1)正确

(2)错误

(3)错误

(4)错误

(5)错误

(6)错误 五、听录音,判断下列句子与所听内容是否相符。 19.

(1)正确

(2)错误

(3)错误

(4)正确

(5)错误 六、Lee收到4个笔友Julie,Max,Annie,James的来信,他准备送给他们每人一份礼物。 20. big;many;white;maths;two 七、选择正确答案, 21. B 22. C 23. A 24. B 25. B 26. B 27. B 28. C 29. A 30. B 八、情景交际,补全对话. 31. Yes, they are. 九、阅读,判断正误。
32.

(1)正确

(2)错误

(3)正确

(4)正确

(5)错误 十、阅读短文,在Lily的备忘录上填写相应的节日名称。 33.

(1)错误

(2)正确

(3)错误

(4)正确

(5)正确 十一、阅读理解 34.

(1)正确

(2)错误

(3)正确

(4)正确

(5)错误

(6)错误 十二、书面表达 35. One day, a crow obtained a piece of meat. Then he started to enjoy his delicious meal. A fox saw it. To eat that piece of meat, the fox had a good idea. "You have a beautiful voice. Could you sing a song for me?" he said to the cow. The crow sang a song happily. At this time, the meat fell to the ground. Finally the fox got the meat. "You are really a silly bird。
" he laughed at the crow. 2019六年级下册英语期末考试试题 小升初刷题演练
(六) 一、听录音,选择你所听到的句子中含有的单词。 at the traffic lights. We must ________ and ________. hope that all her ________ (friends/classmates) will come together. 3.听录音,选出正确的答语( ) A. Yes,she is. B. Yes,he is. 4.听录音,选择你所听到的句子( ) A. We have some candy. B. What do you have? C. I have some orange juice. 5.根据录音,选出正确的图片( ) A. B. C. 6.选出所听内容的正确翻译。
A. 你好,Jianmin。
B. 你好,Janet。 7.听录音,选出正确的答语( ) A. Yes, I did. B. Yes, we are. C. No, I'm not. 二、听录音 8.听短文,判断正误

(1)There is a pencil, a rubber and some books on the teacher's desk.

(2)The teacher's desk is hard.

(3)The pencil is hick.

(4)The rubber is hard.

(5)Lily likes playing the guitar. 9.根据听到的对话和问题,选出正确的答案( ) A. Eddie's. B. Alice's. C. Kitty's. 10.听录音,判断下列句子正误

(1)Chen Jie is going to Shanghai tomorrow.

(2)Chen Jie is going to visit her uncle.

(3)Chen Jie cleaned her bedroom in the afternoon.

(4)Chen Jie bought a book about Shanghai because she wanted to know more about it.

(5)Chen Jie was very happy today. 11.—What's the weather like in New York? —It's rainy. That's ________ (cold/cool)。 words does Lingling not write on the cards? A. B. is tall? A. Peter. B. Jim. 14.填入正确的数字

(1)________ books

(2)________ eyes

(3)________ rulers

(4)________ mouth

(5)________ oranges

(6)________ pears 15. 16.听录音,选出与所听内容相符的图片( ) C. C. Kitty. A. B. 三、听录音,将小朋友们的爱好所对应的序号填入表中相应的格子内。
17.—What does the boy want? — . A. Noodles and water B. Rice C. Fast food 四、听录音,根据故事内容的先后顺序用数字给下列图片排序。 18.根据听到的短文,判断正误

(1)This is my sister's room.

(2)Her room is big.

(3)I can see a big desk in the room.

(4)There are three pencils and a book on the desk.

(5)The pencil is pink and the ruler is pink, too.

(6)The rubbers are green and blue. 五、听录音,判断下列句子与所听内容是否相符。 19.听短文,判断正误

(1)This is an animal.

(2)The dog is thin.

(3)Its tail is long.

(4)It has four legs.

(5)It likes to play with the yellow ball. 六、Lee收到4个笔友Julie,Max,Annie,James的来信,他准备送给他们每人一份礼物。 20.选出所缺单词 I'm Chen Jie. I have a new schoolbag. Look。
It's very ________(nice/big). I can put ________(some/many)books in it. It's black and ________(red/white). What's in it? Oh, there is an English book, a ________(maths/storybook)book, ________(two/three)notebooks and a blue pencil box in it. 七、选择正确答案, 21.—Where is the tree? —_____ A. It is in the house B. It is near the house C. It is on the house 22.—______is your photo? —It's on the wall. A. What B. When C. Where 23.—How many legs do you have? —_________________ A. Two B. Three C. Five Planting Day is in in China. A. summer B. spring C. winter you cross the road, look ________ first. A. right B. left C. down is my ___________. A. sister B. son C. mother 27.—Can I help you? — A. Goodbye. B. Yes,please. C. Me too. is . A. cook B. cooks C. cooking , you've got a headache, _______ some medicine, please. A. take B. taking C. Take look __________. You should have some water. A. tired B. thirsty C. hungry 八、情景交际,补全对话. 31.—Are these hens? —________ 九、阅读,判断正误 32.阅读短文,判断正误 My name is Lingling. My friends (朋友) are peter and Mingming. Peter likes pears but he doesn't like lemons. Mingming likes bananas. I like mangos and oranges. Peter, Mingming and I don't like apples.

(1)Peter likes pears.

(2)Mingming likes mangos.

(3)Lingling likes mangos and oranges.

(4)Lingling doesn't like apples.

(5)Peter likes lemons and apples. 十、阅读短文,在Lily的备忘录上填写相应的节日名称 33.判断下列句子与短文意思是否相同 Our body rests while we sleep. Our body grows most while we are asleep. Children who are tired usually need more sleep. We can get at our lessons better, after we have had plenty of rest. Boys and girls who are eight or nine years old need ten hours of sleep every night. If we do not get enough fresh air, we will feel tired when we wake up. While in bed we must not cover our heads. Our lungs (肺) need to get enough fresh air. If we open our windows at night, we can have plenty of fresh air. Cool air is better than warm air.

(1)Our body grows most while we are eating.

(2)Too much sleep makes us unhappy.

(3)Our body doesn't need plenty of air when we sleep.

(4)Cool air is better than warm air.

(5)When children are tired, they need to go to bed for rest. 十一、阅读理解 34.阅读短文判断,判断正误。 It is sunny today. Danny can ride his bicycle in the park. The bicycle is new. It is his birthday's present. Alice likes flying her kite in the park, too. The kite is yellow and blue. It's high in the sky. Their dog, Sam is brown. It is chasing the kite. They feel happy.

(1)It is sunny today.

(2)Alice likes riding a bicycle.

(3)Danny likes riding a bicycle outside.

(4)The bicycle is new.

(5)The kite red.

(6)Sam is a boy. 十二、书面表达 35.看图,根据图片内容和单词提示,用至少50个单词编写故事。
参考答案 一、听录音,选择你所听到的句子中含有的单词。 1. stop;wait 2. classmates 3. A 4. C 5. C 6. A 7. A 二、听录音,选择正确的图片。 8.

(1)正确

(2)正确

(3)错误

(4)错误

(5)错误 9. B 10.

(1)错误

(2)正确

(3)错误

(4)正确

(5)正确 11. cold 12. B 13. A 14.

(1)nine

(2)two

(3)six

(4)one

(5)eight

(6)four 15. 正确 16. A 三、听录音,将小朋友们的爱好所对应的序号填入表中相应的格子内。 17. A 四、听录音,根据故事内容的先后顺序用数字给下列图片排序。
18.

(1)正确

(2)错误

(3)错误

(4)错误

(5)错误

(6)错误 五、听录音,判断下列句子与所听内容是否相符。 19.

(1)正确

(2)错误

(3)错误

(4)正确

(5)错误 六、Lee收到4个笔友Julie,Max,Annie,James的来信,他准备送给他们每人一份礼物。
20. big;many;white;maths;two 七、选择正确答案, 21. B 22. C 23. A 24. B 25. B 26. B 27. B 28. C 29. A 30. B 八、情景交际,补全对话. 31. Yes, they are. 九、阅读,判断正误。 32.

(1)正确

(2)错误

(3)正确

(4)正确

(5)错误 十、阅读短文,在Lily的备忘录上填写相应的节日名称。 33.

(1)错误

(2)正确

(3)错误

(4)正确

(5)正确 十一、阅读理解 34.

(1)正确

(2)错误

(3)正确

(4)正确

(5)错误

(6)错误 十二、书面表达 35. One day, a crow obtained a piece of meat. Then he started to enjoy his delicious meal. A fox saw it. To eat that piece of meat, the fox had a good idea. "You have a beautiful voice. Could you sing a song for me?" he said to the cow. The crow sang a song happily. At this time, the meat fell to the ground. Finally the fox got the meat. "You are really a silly bird。
" he laughed at the crow. 小学英语升初中试题。
小学五年级奥数题, 邗江中学, 中学生自我评价, 绵德中学, 淮安中学贴吧, 中学生广播体操放飞理想, 初中病句修改,

Tags:

本文章来自网友上传,不代表本网站立场,转载请注明出处:https://www.puerjy.cn/31064.html
  • 站长推荐
热门标签