2018-2019年小学英语内蒙古二年级竞赛测试全真试卷【5】含答案考点及解析 英语竞赛初中试题及答案_教学资源|题库|学习文库-「普洱教育」

主页 > 初中 > 英语 > 正文

2018-2019年小学英语内蒙古二年级竞赛测试全真试卷【5】含答案考点及解析 英语竞赛初中试题及答案

教学资源|题库|学习文库-「普洱教育」来源: https://www.puerjy.cn 2020-02-06 07:58英语 240047 ℃
英语竞赛初中试题及答案
2018-2019年小学英语内蒙古二年级竞赛测试全真试卷【5】含答案考点及解析 班级:___________ 姓名:___________ 分数:___________ 题号 一 二 三 四 五 六 得分 注意事项: 1.答题前填写好自己的姓名、班级、考号等信息 2.请将答案正确填写在答题卡上 评卷人 七 八 九 十 总分 得 分 一、选择题 1.听音,判断下面句子的对错.对的打√错的×(每小题2分,共8分) 1. Yes,I can. 2. Let’s ride a bike. 3. It’s 11:50 4. It’s cloudy today. 【答案】 【解析】 【听力材料】.听音,判断下面句子的对错.对的打√错的×(每小题读两遍) 1 Can you make a model plane ? Yes,I can. 2 It’s ’s make a snowman. 3 What time is it now ? It’s 11:30 4 What’s the weather like today ? It’s cloudy. 2.连线(10分) What’s your favourite seson? It’s 6:30. What time is it? It’s sunny. What’s the weather like? It’s Sunday When do you get up? I get up at 7:30 What day is it today? It’s winter. 【答案】 【解析】略 ’s she?- She’s my ________ B. father 【答案】 【解析】略 are going to _________ Geography. A. studied B. study C. to study 【答案】 【解析】略 5.( ) Look this girl. A. in B. on C. for 【答案】C 【解析】 6.( ) Today Children’s Day. A. in B. is C. are 【答案】B 【解析】 7.( ) My grandma is . A. sleep B. sleeps C. sleeping 【答案】C 【解析】 8.( )What can you see? -----_______________________. A. I can see some people. B. I can see three pigs. 【答案】A 【解析】 9.( ) It’s going past horse. A. \ B. the C. a 【答案】B 【解析】 10.( ) Let’s football together. A. play B. plays C. playing 【答案】A 【解析】 11.( ) She is listening the radio. A. to B. of C. for 【答案】A 【解析】 he from China? --_________. A. Yes, he is. B. No, he doesn’t. 【答案】A 【解析】本题主要考察系动词一般疑问句的正确答语,故选A。 this your brother? ________________ A. Yes, he is. B. Yes, she is.
【答案】A
【解析】本题主要考察第三人称的正确使用,故此题选A。 14.--- What are ______? --- They are pineapples. A. this B. these C. it
【答案】B
【解析】略 15.I’d like some _______ and _______. A.beard, fish B.dread, fihs C.bread, fish
【答案】A
【解析】略 评卷人 得 分 二、填空题 D.bread, hish 16.阅读并完成句子。(10分) Hello。
I’m Jack. I have two goods . John and is a. He is a. Amy is a. She is a .
【答案】
【解析】略 17.动手写一写。(按要求写单词)

(1)up(反义词)----

(2)windy(变名词)---

(3)lion(复数形式)----

(4)stop(现在分词)----

(5)come(现在分词)----

(6)turn(现在分词)----

(7)touch (现在分词)--- -

(8)sun(形容词)------

(9)warm(对应词)---

(10)hot(对应词)--- --
【答案】

(1)down

(2)wind

(3)lions

(4)stopping

(5)coming

(6)turning

(7)touching

(8)sunny

(9)cool

(10)cold
【解析】 18.选择a/an填空 1. nut 2. pear 3. apple 4. banana 5. lemon 6. orange
【答案】1. a 2. a 3. an 4. a 5. a 6. an
【解析】略 19.看图,写句子。
1. 2. ---What’s ______ doing? ---What’s he ________? ---She’s _______________. ---He’s _________ TV. 3. 4. ---_____ are they doing? ---What are _____ doing? ---They are _____. ---They are ____basketball.
【答案】 ;reading ---她正在做什么。 ---她正在读书。 ; watching ---他正在做什么。 ---他正在看电视。 ; singing ---他们正在干什么。 ---他们正在唱歌。
;playing ---他们正在干什么。 ---他们正在打篮球。
【解析】略 20.写一写。
信 __________________________ 收音机 _____________________________ 写 __________________________ 照相机 _____________________________ 微笑_________________________ 画/绘制_____________________________ 报纸_________________________ 涂色 _______________________________ 图画_________________________ 照片 _______________________________
【答案】 per e
【解析】略 评卷人 得 分 三、阅读理解 21.阅读理解。
Amy: Look at the T-shirt, Mum. Mum: Good. Sam likes T-shirts. Sam, here's a T-shirt for you. Sam: Thank you, Mum. Dad: Amy, here's a dress for you. Amy: Thank you, Dad. I like dresses. Oh, it's too big. Sam: Ha, ha, ha. 选择正确的答案填在括号里。 ( ) does Sam like? He likes _____. A. dresses B.T-shirts C. shirts ( ) does Amy like? She likes _____. A. dresses B.T-shirts C. shirts ( ) the dress small for Amy? A. Yes, it is. B. No, it isn't.
【答案】 BAB
【解析】 1.本题问Sam喜欢什么。
根据短文“Mum: Good. Sam likes T-shirts. Sam, here's a T-shirt for you.”应该选B。 2.本题问Amy喜欢什么。
,根据短文描述“Amy: Thank you, Dad. I like dresses. Oh, it's too big”可知,答案应该选A。
3.本题问裙子很小吗。根据短文“Oh, it's too big”的描述可知,裙子很大,所以应该是否定回答,选择B。 22.阅读短文, 选择正确答案。
My name is Billy . I’m a boy . I am eleven . I’m in China now . My father is a doctor and my mother is a teacher . I like Chinese food , but my parents (父母亲) don’t . They like bread . I have a nice room . There’s a bed , a desk and a chair in it . There’re many books on the desk . I like books . I often (经常)read books in the evening . ( )1. Billy is ________. A. a boy B. eleven C. in China D. A,B and C ( )2. Billy’s father is ________. A. a teacher B. a doctor C. Chinese D. a worker 英语竞赛初中试题及答案。
龙溪小学, 六里桥小学, 人教版小学美术教案, 乌鲁木齐八一中学, 北京市第十七中学, 初中宾语从句, 高中数学教学反思,

Tags:

本文章来自网友上传,不代表本网站立场,转载请注明出处:https://www.puerjy.cn/17778.html
  • 站长推荐
热门标签